PROIECTUL SANSATA A FOST FINALIZAT IN 31 DECEMBRIE 2015. 

banner STA

Cursuri de specializare

Agent vanzari
  • Durata cursului: 40 ore

Agent vanzari

Agentul de vânzãri este ocupatia care asigurã distributia fizicã a produselor si serviciilor unei organiztii.

Asistent manager
  • Durata cursului: 70 ore

Asistent manager

Cursul de Asistent Manager se adreseaza atat persoanelor care intentioneaza sa aplice pentru un post de asistent al directorului general sau al unui director de departament in cadrul unei firme...

Competente antreprenoriale
  • Durata cursului: 28 ore

Competente antreprenoriale

Antreprenorul este persoana care are capacitatea de a pune ideile în practică (creativitatea, inovația, asumarea riscurilor) precum și capacitatea de a planifica și de a manageria proiectul în scopul atingerii obiectivelor.

Competente civice si sociale
  • Durata cursului: 24 ore

Competente civice si sociale

Relaționarea cu alte persoane, capacitatea de a coopera si colabora in cadrul unui grup si de a se face placut de ceilalti, respectiv cunoasterea conceptelor de democratie, justitie, egalitate, cetatenie, drepturi civile.

Contabil
  • Durata cursului: 60 ore

Contabil

Contabilul este persoana care îsi desfãsoarã activitatea în compartimentul financiar-contabil al oricãrei unitãti publice sau private si acoperã partial sau în totalitate activitãtile acestuia.

Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene
  • Durata cursului: 32 ore

Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene

Dupa absolvirea acestei sesiuni de formare, participantii isi vor dezvolta abilitatile si competentele necesare pentru identificarea, accesarea, scrierea, derularea si implementarea unui proiect de succes

Manager de proiect
  • Durata cursului: 32 ore

Manager de proiect

Ocupația manager de proiect are în vedere toate persoanele care au responsabilitatea de a realiza și implementa proiecte la nivel operațional. 

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro