PROIECTUL SANSATA A FOST FINALIZAT IN 31 DECEMBRIE 2015. 

banner STA

Organizare conferinta de presa pentru finalizarea proiectului Sansa TA

Miercuri, 09 decembrie 2015, ora 10:00, Rin Grand Hotel București

RomActiv Business Consulting SRL organizează conferința de finalizare a proiectului „E șansa ta! – Program integrat de ocupare pe piața muncii din regiunile Nord Vest, Vest și Centru”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 09 decembrie 2015, între orele 10:00 și 12:00, în sala Amsterdam a Centrului de Conferințe Rin Grand Hotel din București, Șos. Vitan Bârzești, nr.7D, etaj 13, sector 4.

La eveniment sunt invitați să participe reprezentaţi ai agențiilor județene de ocupare a forței de muncă, agenți economici şi jurnaliști.

Proiectul cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 a fost implementat în parteneriat cu Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Bihor, Mureș și Dyana Business Consulting SRL. SansaTa a avut ca obiectiv îmbunătățirea capacității de ocupare și de facilitare a accesului pe piața muncii şi în viaţa activă a persoanelor cu o situaţie dificilă pe piaţa muncii din 14 judeţe ale ţării.

Prin proiectul SansaTa au fost create 4 centre de consiliere profesională și antreprenorială în Oradea, Cluj-Napoca, Arad și Tîrgu Mureș, au fost organizate cursuri de calificare și specializare, 12 seminarii interactive cu tema „Piața muncii între 2 viziuni – șomeri versus angajatori” și 12 târguri de locuri de muncă.

Vizați prin proiect au fost șomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Aceștia au beneficiat de servicii GRATUITE de informare, orientare și consiliere profesională, formare și instruire în domenii căutate pe piața muncii, mediere în relația cu potențialii angajatori și/sau asistență antreprenorială în scopul demarării de activități independente.

Pentru alte detalii referitoare la proiect, vă rugăm să luați legătura cu Angelica Vlad – asistent de proiect la telefon 0725.679.991 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Mai multe informații despre proiect se regăsesc și pe pagina de Facebook a proiectului www.facebook.com/Proiect.SansaTa.

>> ARHIVA COMUNICATE DE PRESA

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro