PROIECTUL SANSATA A FOST FINALIZAT IN 31 DECEMBRIE 2015. 

banner STA

S-a lansat proiectul "E sansa ta! - Program integrat de ocupare pe piața muncii din regiunile Nord Vest, Vest si Centru”

RomActiv Business Consulting SRL a demarat în data de 31 martie 2014 proiectul strategic „E șansa ta! - Program integrat de ocupare pe piața muncii din regiunile Nord Vest, Vest și Centru”.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 în cadrul cererii de propuneri de proiecte nr. 125 „Fii activ pe piața muncii!”, Axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1 „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”, în conformitate cu contractul de finanţare POSDRU/125/5.1/S/131450. Proiectul este implementat în regiunile Nord Vest, Vest și Centru, pe o durata de 18 luni.

Realizat în parteneriat cu Dyana Business Consulting SRL și Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Bihor și Mureș, proiectul vizează îmbunătățirea capacității de ocupare și facilitarea accesului pe piața muncii a unui număr de 650 de șomeri și persoane în căutarea unui loc de muncă, în vederea creșterii gradului de ocupare a forței de muncă din regiunile Nord Vest, Vest și Centru.

Activitățile proiectului includ crearea a 4 Centre de consiliere profesională și antreprenorială în Oradea, Cluj-Napoca, Arad și Tîrgu Mureș unde persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor beneficia de servicii de informare și consiliere profesională, servicii de mediere pe piața muncii, asistență antreprenorială în scopul demarării de activități independente, cursuri de calificare și specializare.

Minim 73 dintre participanții la activitățile din proiect își vor găsi un loc de muncă.

Persoanele interesate să facă parte din grupul ţintă, precum şi toţi cei interesaţi să obţină detalii privind implementarea proiectului sunt rugaţi să contacteze personal, telefonic sau prin e-mail:

RomActiv Business Consulting SRL

București, Strada Maria Rosetti nr. 32, etaj 1, sector 2

Persoană de contact: Diana Avram - Manager de proiect

Telefon: 0722.972.585   Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Descarca comunicat de presa in format PDF

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro